DenizBank Internet Şube Sigorta Satış Projesi

Denizbank Internet Şube uygulaması üzerinden müşterilerin sigorta alımlarını yapabilmeleri için geliştirilen bir projedir. Bu proje kapsamında müşteriler istedikleri sigorta ürünlerini, izin verilen zaman sınırlamaları içerisinde ve ödemelerini online olarak yaparak aktif hale getirebilmektedirler.

https://www.denizbank.com/

HSBC Mobil Uygulaması Backend Servisleri

Yeniden tasarlanarak kullanılacak olan HSBC mobil uygulamasının backend servislerinin uyarlanması ve belirlenen değişikliklerin servis üzerinde geliştirilmesi, devreye alınması işlemlerini içeren projedir. Proje kapsamında backend servislerinde yapılacak olan yeni geliştirmelerin analizi ve geliştirmelerin uyarlanması tarafımdan yapılmıştır.

https://www.hsbc.com.tr/direkt-bankacilik/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik-islemleri

Mobil Deniz Backend Projesi

Denizbank Mobil uygulaması olan Mobil Deniz ürününün backend tarafından yeni proje geliştirmelerinin yapılması, projede bulunan hataların düzeltilmesi ve yeni isteklere göre uyarlamaların yapılmasını içeren projedir.

https://www.denizbank.com/mobildeniz/

Lastik Kalıp İmalat Yönetim Sistemi

Lastik Kalıplarının talep, sipariş, imalat süreçlerini yönetmek için geliştirilmiş bir yazılımdır. Personelin iş süreçleri, performans ve stok işlemleri yazılım genelinde tutulmaktadır. Yine yazılım ile birlikte irsaliye ve fatura süreçleri kontrol altına alınabilmektedir.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Yönetim Sistemi

Kocaeli Büyükşehir Bünyesinde olan Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün işlemleri düzenli ve kontrollü yapması için geliştirilmiş olan yazılımdır. Yazılım ASP.NET olarak hizmet vermektedir. Saha kullanıcıların sistemden yararlanması için Windows 8 mobil arayüz sistem içerisinde çalışmaktadır.

http://sosyaldoku.kocaeli.bel.tr

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sharepoint Uygulama Yazılımı

Araç Takip Projesi

Şirket içinde kullanılan araçların giriş, çıkış işlemlerinin kontrol edilebilmesini sağlayan projedir. ASP.NET (C#) ile geliştirilmiştir. LOGO İnsan Kaynakları programı ile entegre olarak çalışmakta ve birimlerin yetki seviyeleri takip edilerek talepler yapılamaktadır. Talep takipleri de yine yetki seviyelerine uygun şekilde yapılmaktadır. Giriş çıkışları kontrol etmek için kapılarda kullanılan .NET WinForms (C#) ile hazırlanmış bir Kapı modülüne sahiptir.

Bakım Otomasyon Yazılımı (I-MaSS)

Şirket içinde bulunan ve bakım işlemlerinin yapılması gereken malzemelerin korucu, periyodik ve önleyici bakımlarının kontrol edilmesini sağlayan yazılım, bu malzemelerin servis ve arıza işlemlerini de kayıt altına alabilmektedir. C# Winforms ile geliştirilmiş olan yönetim bölümünün yanı sıra, bakım personelinin işlemlerini rahat yapabilmeleri için Mobile teknolojisi ile geliştirilmiş el terminalleri bulunmaktadır. Yine raporların rahat alınabilmesi için bir Web arayüzüne sahip olan yazılım kullanıcılara raporlarını platform ve lokasyon bağımsız olarak sunmaktadır. Raporlama bölümü ASP.NET C# ile geliştirilmiştir.

Barkod Yazdırma Aracı

Şirket içinde kullanılan barkod yazıcıların hiçbir ara yazılım kullanmadan istenilen barkodu basmasını sağlayan araçtır. .NET WinForm (C#) ile geliştirilmiştir. Barkod yazıcının sadece PPLA dilini desteklemesi, LPT1 ile bağlı olması gereklidir. Yazıcı sürücüsüne gerek duyulmamaktadır.

CV Takip Projesi

Şirket İnsan Kaynakları departmanının kendilerine gelen cvleri takip etmelerini sağlayan. Kabul edilmeyen CV’lere belirlenen sabit mesajları gönderebildikleri bir yazılımdır. CV bilgileri web sitesi üzerinden web service ile merkeze gelmekte ve merkez tarafında Winforms (C#) ile geliştirilmiş bir program ile CV işlemleri yapılabilmektedir. ASP.NET (C#) ile geliştirilmiştir.

Demirbaş Takip Projesi

Şirket içinde kullanılan bilgisayar donanımlarının kontrolü ve takibi için kullanılan programdır. LOGO İnsan Kaynakları Programı ile entegre çalışarak birim ve personel bilgilerini güncel bir şekilde tutabilmektedir. .NET WinForms (C#) ile geliştirilmiştir. Barkod cihazı kullanma özelliğine sahiptir. WMI bileşeni kullanarak şirket içinde veya belirtilen network ortamında bulunan bilgisayarların donanım, yazılım ve işletim sistemi bilgilerini uzaktan alabilmek için ayrı bir aracı mevcuttur. Yine bu özelliği kullanarak birimin bilgisi dahilinde değiştirilmiş parçalar kontrol edilebilmektedir.

Doğalgaz İstasyon Scada (Telegözetim) Projesi

Şirkete bağlı bulunan doğalgaz istasyonlarının bilgilerinin (sıcaklık, debi vs) web ortamında incelenebilmesi. İstasyondan sorumlu kişilerin kendi istasyon bilgilerine (geçmiş raporları, grafikleri, alarm durumları) ulaşmaları için geliştirilmiştir. Kullanıcılar istedikleri raporları dizayn edebilmekte ve bu raporlar yetkilendirdikleri kullanıcılar tarafından görüntülenebilmektedir. Proje Asp.NET (C#), Ajax kullanılarak geliştirilmiştir.

Doğalgaz İşletme Yönetim Projesi (I-Ness)

Doğalgaz şirketlerinde bulunan Doğalgaz Acil Ekiplerinin gelen ihbarlara yönlendirilmesini sağlanması, doğalgaz şirketinde bulunan kazı kontrol ekiplerinin yönetiminin kolaylaştırılması, şirketin sahip olduğu vanaların kontrollerinin, bakımlarının ve bu bakımların maliyetlerinin hesaplanmasını sağlayan bir programdır. Şirketin Abone Yönetim Sistemi ile gerekli uyarlamalar yapıldıktan sonra entegre olarak çalışabilmektedir. .NET WinForms (C#) ile geliştirilmiştir. Acil Ekiplerde bulunan el terminallerine gelen ihbarı GPRS kullanarak Windows Service ile gönderip bu ihbarların geri dönüş bilgilerini Web Service ile merkeze geri yollayan bir sistemden oluşmaktadır.. El Terminalleri .NET Smart Device (C#) ile geliştirilmiştir.

Hafriyat Sahası Otomasyon ve Yönetim Yazılımı (HYS)

Farklı lokasyonlarda bulunan hafriyat sahalarının hafriyat kabul işlemlerini gerçekleştirmeleri için geliştirilmiş bir yazılımdır. Merkezde toplanan kabul bilgilerinin raporlama işlemlerinin yönetim bölümünden yapılması sağlanmaktadır. Yazılım C# (Winforms), raporlama ve yönetim bölümü ise C# (ASP.NET) ile geliştirilmiştir.

Hafriyat Yönetim Sistemi

Hafriyat Sahası Otomasyon ve Yönetim yazılımı ile entegre çalışması için geliştirilmiş bir web yazılımıdır. Özellikle belediyelerin araçlara ve hafriyat firmalarına verdikleri hafriyat taşıma izin belgelerinin yönetimi, bu izinlere uygun olarak taşıma kabul belgesinin izinli firmalar ve bu firmaların araçları kullanılarak oluşturulması sağlanmaktadır. ASP.NET (C#) ile geliştirilmiştir. Mobil versiyonu ile sahada bulunan araçların izin ve taşıma kabul belgeleri canlı olarak kontrol edilebilmektedir.

Hasta Takip Yazılımı (I-Patient)

İş yerlerinde bulunan Sağlık Birimleri için geliştirilmiş. Gelen hastaların kişisel bilgilerinin, periyodik muayenelerinin. aşı bilgilerinin ve günlük hastalık çizelgelerinin tutulduğu yazılımdır. İcmal raporları dahil değişik formatlarda rapor ve grafikler alınabilmektedir. .NET Winforms (C#) ile geliştirilmiştir.

Kantar Otomasyon ve Yönetim Yazılımı (I-KOS)

Farklı lokasyonlarda bulunan kantarların tartım bilgilerinin merkezde toplanmaları. Merkeze toplanan bu bilgilerin web arayüzü ile kullanıcıların dizayn ettikleri raporlar dahilinde raporlanabilmesini sağlayan bir projedir. Kantar yazılımları C# (Winforms) ile geliştirilmiştir. Web tabanlı olan raporlama yazılımı ise C# (ASP.NET) ile geliştirilmiştir.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Annelere Süt Yardım Dağıtım Projesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından annelere verilecek olan süt yardımlarının kontrol, ödeme ve banka kart işlemlerini yapan yazılım olarak geliştirilmiştir. Yazılım ASP.NET olarak hizmet vermektedir.

http://sutyardım.kocaeli.bel.tr/

Logo Yazılım Ürünleri Raporlama Aracı

Logo yazılım firmasının ürünleri arasında bulunan Tiger2 ve Logo İnsan Kaynakları yazılımlarından alınabilen rapor ve grafiklerden ayrı olarak kullanıcıların istekleri doğrultusunda kendi raporlarını ve grafiklerini dizayn edebilmelerini sağlayan yazılım, .NET ortamında ve winforms uygulaması olarak geliştirilmiştir. Firma bünyesinde bulunan Logo ürünleri ile entegre çalışabilen yazılım. Kullanıcıların yetkilerine göre raporlarını veya grafiklerini dizayn edebilme, görüntüleme ve dışarıya bilgi aktarabilme özelliklerine sahiptir.

Logo Yazılım Ürünleri Raporlama Aracı (Web)

Logo Yazılım Ürünleri Raporlama aracı ile aynı özelliklere sahip yazılım .NET ortamında ASP.NET olarak geliştirilmiş, raporlama aracına platform bağımsız olarak ulaşılabilmesi hedeflenmiştir.

Mikro Kredi Yönetim Sistemi

Türkiye genelinde İl Özel İdarelerinin uyguladıkları Mikro Kredi Sisteminin işlerliği sağlamak için geliştirilmiş bir projedir. Kredi başvuruları, araştırma, eğitim, kredi verme ve tahsilat süreçlerini kolaylıkla yürütebilmektedir. Saha işlemlerini mobil olarak yapabilmesi için Mobil arayüz modülü sistemde mevcuttur. ASP.NET (C#) ile geliştirilmiştir.

http://mikrokredi.kocaeli.bel.tr/

Satın Alma Talep Takip Yazılımı (I-Pass)

Firma içinde çalışan personelin satın alma taleplerini elektronik ortamda yapmalarını ve bu taleplerin istenildiği zaman raporlanabilmesini sağlayan yazılım. C# Winforms ve ASP.NET teknolojileri ile geliştirilmiştir. Web arayüzü ile firma içinde çalışanlar taleplerini yapabilmektedir. Bu talepler satın alma biriminde bulunan yazılım aracılığı ile sırasıyla alım onay, teklif, teklif değerlendirme, sipariş ve kabul işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Bu işlemler sırasında yetkili personelin onayı alınarak taleplerin eksiksiz bir satın alma düzenine sahip olması sağlanmaktadır. Yine aynı web arayüzü ile firma çalışanları taleplerinin durumlarını inceleyebilmektedirler.

Teklif Hazırlama ve Takip Yazılımı

ASP.NET ortamında çalışan yazılım kullanılan kurumun çalıştığı diğer firmalara Adobe Acrobat Reader formatında otomatik olarak teklif hazırlamak, hazırlanan bu tekliflerin durumlarının takiplerini ve raporlamasını sağlamaktadır. Kullanıcı yetkilendirme modülü ile birlikte hazırlanan yazılım kullanıcıların yetkilerine göre işlem yapabilmelerini sağlamaktadır.

Yangın Söndürme Cihaz Kontrol Projesi (I-Fes)

Yangın söndürme cihazları kontrolü yapan şirketler için kullanılan yazılım. .NET WinForms (C#), .NET Smart Device (C#), ASP.NET (C#) ile geliştirilmiştir. Yangın söndürme cihazları kontrolü yapan şirket ekiplerini uzak bölgelere göndererek ekiplerde bulunan el terminalleri sayesinde firma içinde bulunan cihazların kolasyonlarını ve bakım değerlerini merkeze gönderebilmektedir. Bu hizmeti alan firmalar ise bakım raporlarını ve bilgilerini programın web modülü üzerinden takip edebilmektedirler.

Çağrı Merkezi (Call Center) Yazılımı

Şirketin çağrı merkezinden bilgi almak veya sorun bildirmek için iletilen taleplerin ilgili kişilere yönlendirilmesinin yapıldığı ve bu yönlendirmelerden sonra geri dönüşlerin talep sahibine ve çağrı merkezi operatörüne iletildiği yazılımdır. .NET Winform (C#) ile geliştirilmiştir. Email sunucu ile entegre bir şekilde çalışmaktadır. Raporlar alınabilmekte ve diğer yöneticilerin raporlara ve grafiklere daha kolay ulaşabilmeleri için Reporting Web Tool ASP.NET (C#) kullanılarak geliştirilmiştir.

İş Takip Projesi

Şirket içinde bulunan birimlerin gönderdiği destek taleplerinin kayıt altına alınması, raporlanabilmesi için kullanılan yazılımdır. Talep gönderilen birim veya kişi tarafından talepler alınıp, incelenip, sonuçlandırılabilir. Talebi gönderen kişiler ise taleplerinin durumlarını inceleyebilmektedirler. Ayrı olarak Winform (C#) ile geliştirilmiş bir Reporting Tool mevcuttur. ASP.NET C# ile geliştirilmiştir.